ÁLOMPÉNZT KAPNAK A NYUGDÍJASOK >> HATSZOROSAN FEJELHETIK MEG A TAVALYI 10 EZER FORINTOS NYUGDÍJAS ERZSÉBET UTALVÁNY ÖSSZEGÉT IDÉN KARÁCSONYKOR! TUDJA EZT MIT JELENT?

ÁLOMPÉNZT KAPNAK A NYUGDÍJASOK >> HATSZOROSAN FEJELHETIK MEG A TAVALYI 10 EZER FORINTOS NYUGDÍJAS ERZSÉBET UTALVÁNY ÖSSZEGÉT IDÉN KARÁCSONYKOR! TUDJA EZT MIT JELENT?

Arra még biztosan minden nyugdíjas emlékszik, hogy tavaly minden magyar nyugdíjasnak 10 ezer forintot értékű Erzsébet utalványt adott a kormány, melyet a legtöbbeknek (akit otthon találtak) házhoz is vittek!

Hirdetés:

Ez egy nyugdíjas házaspár esetében 20 ezer forint ajándékpénzt jelentett karácsony előtt, ami sokaknak jött nagyon nagyon jól az ünnepek előtt! Tavaly több, mint 2,6 millió nyugdíjas járt jól a ormány ajándékával, ez az ajándék az államnak 30 milliárd forintjába került.

Most azonban olyan információ szivárgott, amitől csak kapkodjuk a levegőt, persze azt sem szabad elfelejteni, hogy közelegnek a választások, de jelen helyzetben ez kit érdekel?

Nos a kormány megszavazott egy olyan pénzt idén is, amit bármire lehet költeni( tavaly is ebből fedezték a nyugdíjasok karácsonyi ajándékát) .018 első pár hónapjában ezeken kívül körülbelül 70 milliárd forintot tud a kabinet elkölteni, kifejezetten a választásokra időzítve.

Hirdetés:

A 2018-as költségvetés alapján ugyanis van 110 milliárd forint a rendkívüli kormányzati intézkedésekre félretéve, amelynek 40 százaléka az első félévben kormánydöntés alapján felhasználható. Továbbá a kormány az Országvédelmi alapba 60 milliárd forintot tervezett, amelynek a fele 2018. március 31-e után (kedvező gazdasági adatok esetén) szintén felhasználhatóvá válik.

Összességében tehát anélkül, hogy a kormánynak módosítani kellene a költségvetésen, jövő év áprilisig 170 milliárd forint áll rendelkezésére.-írja napi.hu.

Tehát mégegyszer összegezve tavaly 30 milliárd forint állt rendelkezésre a nyugdíjasok karácsonyi ajándékára, mostantól ez a pénz pedig 170 milliárd!!!!!

A cikk forrása: palyazatinfok.hu

Hirdetés:

Hasonló cikkek: